Cubilis koppelt met HotelGrouper.com

HotelGrouper.com is de enige boekingswebsite waar de korting oploopt naarmate er meer hotelkamers worden geboekt.

Op HotelGrouper.com kan de gast eenvoudig zien wat de prijs is van één of meerdere kamers en direct boeken.

De samenwerking houdt in dat Cubilis klanten via het Cubilis systeem hun tarieven en beschikbaarheid voor HotelGrouper kunnen beheren.

Cubilis is een online reservering- en distributiesysteem voor logiesverstrekkers. De boekingsmodule maakt het mogelijk voor hoteliers om via de eigen website directe en commissievrije boekingen te ontvangen. De Cubilis Channel Manager laat hoteliers toe om prijzen en beschikbaarheid op hun boekingskanalen eenvoudig via een centrale interface te beheren. Wanneer een reservering wordt gemaakt zal Cubilis automatisch de beschikbaarheid op de andere boekingskanalen aanpassen. Minder administratie, minder tijdsverlies.

Het concept van HoteGrouper.com werd bedacht in samenspraak met enkele hotelketens. Er was behoefte aan een systeem waarmee staffelkorting automatisch wordt doorberekend aan de gast. Op deze manier is het mogelijk om zonder offertes, toch een speciale prijs aan te bieden. Het werkt als volgt: de gast voert op de website de datum en het aantal kamers in. HotelGrouper berekent automatisch een korting en de gast kan direct voor dit gereduceerde tarief boeken.

Voordelen voor hotels:

  • Een bijzonder lage commissie van 10%;
  • Geheel no-cure-no-pay;
  • Geen offertes meer te sturen;
  • Betaling via iDeal of CreditCard;
  • Synchronisatie van beschikbaarheid met andere kanalen via Cubilis Channel Manager

Meer informatie via: